Ellen Beekmans Sieraden

Schoonheidssalon Puur by Kristel verkoopt de sieraden van Ellen Beekmans! Voor verkoop en advies van producten van Ellen Beekmans kunt u mailen naar kristel@schoonheidssalonpuur.nl of bellen / WhatsApp naar 06-23137221.

In 2010 begon Ellen Beekmans’ carrière als sieradenontwerpster. Het merk is in de afgelopen 13 jaar uitgegroeid tot een volwaardig label dat verkocht wordt bij 170 mode- en lifestyle winkels in Nederland, Duitsland en België. Ellen ontwierp verschillende museumcollecties en haar sieraden worden door talloze vrouwen, van Koningin Maxima en prinses Mabel tot Dionne Stax en Lonneke Nooteboom gedragen en omarmd. In haar atelier in Hilversum zijn Ellen en haar team dagelijks bezig met het maken van sieraden. Daarnaast wordt de collectie ook aangevuld met andere bijzondere sieraden die Ellen tegenkomt in haar zoektocht naar unieke onderdelen.

Duurzaamheid
De sieraden zijn van dusdanige kwaliteit dat ze lang meegaan. Daarnaast wordt gekeken naar vernieuwende technieken en wordt gekozen voor het meest duurzame alternatief, zoals bijvoorbeeld gerecycled messing als basis voor de meeste van de sieraden. Voor verpakkingen wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van recycled plastic en hergebruik van oude verpakkingsmaterialen.