Lichaamsbehandelingen

Schoonheidssalon Puur by Kristel biedt een aantal heerlijke lichaamsbehandelingen, varieren van massages tot een totale lichaamspakking!

Onze behandelingen

Massages

Lichaamsmassage, 55 min, € 85,00
Rugmassage, 25 min, € 42,00
Voetmassage, € 27,00
Rugpeeling & comedonen verwijderen, € 35,00

Zeezoutpeeling

Uw lichaam wordt weer heerlijk zacht, doorbloeding wordt gestimuleerd en werkstoffen uit verzorgende crèmes worden weer beter opgenomen.

Prijs: € 35,00

Voetreflexologie

Voetreflexologie is een natuurlijke geneeswijze. Op de voeten en het hoofd bevinden zich zones die corresponderen met alle organen en weefsels in het lichaam. Massages van deze zones stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Reflexologie gaat ervan uit dat een goede energiedoorstroming de bais vormt van onze gezondheid. Na een behandeling voel je je als herboren!

25 minuten, € 42,00
55 minuten, € 85,00

Gezichtsreflexologie

Gezichtsreflexologie maakt gebruik van reflexzones in het gezicht. Bij deze methode worden ook acupressuurpunten en meridianen gebruikt. Dit alles om het zelfhelend vermogen van het lichaam te stimuleren. Gezichtsreflexologie werkt hetzelfde als voetreflexologie. Je ervaart pure ontspanning en het brengt je weer in balans.

25 minuten, € 42,00
55 minuten, € 85,00

Lichaamspakking

Een pakking met de verstevigende werking van modder. Ontgiftend en stimulerend voor celstofwisseling.

Prijs: € 65,00

Relaxbehandeling

Gebruik van sauna om lichaam en spieren te laten ontspannen, massage van het lichaam, reiniging van gelaat, massage gezicht, hals en nek en hoofdhuidmassage (55 min.).

Prijs: € 85,00