Over Nimue Skin Technology

Nimue Skin Technology is een derma-cosmeceutisch merk dat in 1994 werd ontwikkeld door wetenschappers en plastische chirurgen. Destijds speciaal opgericht voor de voor- en nabehandeling van cosmetische ingrepen, om de huid zo goed mogelijk voor te bereiden en zo snel mogelijk te herstellen na een ingreep. Gezien het succes hiervan is Nimue de markt gaan uitbreiden.

Sindsdien is Nimue uitgegroeid tot een erkend professioneel huidverbeterend merk dat wereldwijd bekend staat om de deskundige kennis van de huid, innovatieve formuleringen, geavanceerde technologieën en effectieve combinaties, concentraties en sterktes van actieve ingrediënten zoals het triple AHA complex.

Huidclassificatiesysteem

Bij Nimue Skin Technology behandelen we de oorzaak en niet het symptoom van een huidaandoening, door middel van het innovatieve concept systeem voor huidclassificatie. Onze resultaatgerichte benadering van professionele behandelingen, aangevuld met producten voor thuisgebruik zorgen voor zichtbare resultaten en de welbekende ‘’Nimue Glow’’. Het huidclassificatiesysteem waarmee Nimue werkt bestaat uit:

  • Environmentally Damaged Skin
  • Hyperpigmented Skin
  • Problematic Skin
  • Interactive Skin

Daarnaast bestaat het concept van Nimue uit een 3 fase-systeem. De eerste fase omvat de essentiële producten voor thuisgebruik. Fase 2 integreert actief stimulerende producten voor thuisgebruik en fase 3 omvat de professionele behandelingen. Dit unieke systeem wordt ook wel het Nimue Skin Health Programma genoemd.

Behandelprincipes

De geavanceerde en krachtige formuleringen van Nimue behandelen effectief de meeste huidproblemen waaronder fijne lijntjes en rimpels, huidverslapping, pigmentatie, een ongelijkmatige teint, acne, rosacea en eczeem. Nimue behandelt de oorzaak en niet alleen het symptoom van een huidaandoening met vier principes:

Nimue’s refill system

Nimue is ook een van de weinige merken wereldwijd die geïnvesteerd heeft in een duurzame toekomst door een refill-systeem aan te bieden. Dit zorgt ervoor dat slechts één keer betaald hoeft te worden voor de elegante premium verpakking en daarna kan tot 30% bespaard worden op het kopen van de navullingen. Niet alleen is dit goed voor de portemonnee, maar ook voor het milieu!

Onze behandelingen

Nimue Acne

Behandeling waarbij de acne huid intensief wordt gepeeld, vernieuwd en voorzien wordt van werkstoffen die ontstekingsremmend werkt en de genezing van acne ondersteunt.

Prijs: € 60,00

Nimue Support

Een verzorgende behandeling waarbij de huid goed wordt gereinigd, gepeeld en in balans wordt gebracht. Een aansluitend masker zorgt ervoor dat de huid eveneens optimaal gevoed wordt.

Prijs: € 85,00

Nimue Deluxe

Een luxe behandeling waarbij behalve het reinigen en peelen de huid eveneens wordt voorzien van een flinke dosis anti-oxidanten. Na een voortreffelijke massage wordt de huid afgesloten met een speciaal masker.

Prijs: € 95,00

Nimue Glycol

Deze behandeling zorgt ervoor dat zonbeschadiging wordt herstelt en rimpeltjes worden verfijnt dankzij glycolzuur. Vervolgens wordt de huid voorzien van een hoge dosis vocht met het rijke en romige super hydrating mask voor comfort en verzadiging van de huid.

Prijs: € 119,00

Nimue Thermal Detox Peel

Nimue Thermal Detox Peel is een 4-in-1 peeling met een bruisend en thermosensorisch mechanisme. Deze verwarmende peeling heeft een diepreinigende werking. Het ontgift, oxygeneert en exfolieert de huid. Nimue’s Thermal Detox Peel stimuleert de zintuigen met de rijke zwarte kleur van houtskool, de schuimende/bruisende werking en het verwarmende gevoel dat het op de huid geeft.

Prijs: € 119,00

Nimue Peel Intense

Voor iedereen die een nieuwe huid wil! Deze specialistische behandeling bestrijdt acne en stimuleert collageen. Ideaal om een paar keer per jaar af te wisselen met alle andere behandelingen om de huid energiek en fit te houden!

Prijs: € 115,00

Nimue Smart Resurfacer

De Nimue Smart Resurfacer is een watervrije resurfacing behandeling voor het verjongen van de huid, zonder de downtime (vervelling), die de meeste chemische peelings veroorzaken. Bij een resurfacing maak je de huid gladder en sluis je werkstoffen de huid in.

Prijs: € 119,00

Nimue SRC Problematic Skin

Speciaalbehandeling waarbij de acne huid intensief wordt gepeeld, vernieuwd en voorzien wordt van werkstoffen die ontstekingsremmend werkt en de genezing van acne ondersteunt. Ook ideaal voor de glimmende huid.

Prijs: € 129,00

Nimue SRC Hyperpigmented Skin

Speciaalbehandeling waarbij alle soorten pigmentvlekken worden behandeld en verhelderd. De huid wordt op een gecontroleerde wijze gepeeld, terwijl specifieke actieve werkstoffen zorgen voor het verminderen van kleurverschillen. Geeft tevens een mooie glans en volume aan de huid.

Prijs: € 129,00

Nimue SRC Environmentally damaged Skin

Speciaalbehandeling voor de huid met zonbeschadiging en rimpeltjes. De huid wordt optimaal gepeeld terwijl huidverjongende werkstoffen diep in de huid worden getransporteerd voor ultieme huidverjonging.

Prijs: € 129,00

Nimue

Nimue

Nimue